Skäms på mig!

Alltså, man får ju skämmas.. tittar på blogginläggen och inser att senaste blogginlägget var för ungefär ett år sedan!! Vi skyller på Facebook, och hoppas att de flesta som är intresserade har möjlighet att följa oss där, via kennelsidan.

Året har bestått av en hel del fina resultat, flera av valparna har tagit sig ut på tävlingsbanorna inom bruks, lydnad och rallylydnad, vilket är enormt roligt! De är fortfarande bara bebisar, och jag är säker på att vi får se massor av de framöver!

Ett ekipage jag vill lyfta lite extra just nu (och jag lovar att bli bättre på att uppdatera när alla gör något) är Magdalena och Krut! Krut är inte den lättaste hunden i kullen, men de kämpar på, Magdalena utvecklas enormt som hundtränare och är i grunden en tjej med massor av naturliga egenskaper när det kommer till hundträning! Smart, nyfiken, bra tajming, har humor och lekfull, vilket syns i deras träning och det har varit så roligt att följa detta ekipage!
Från att ha mått dåligt vid endast tanken på att tävla, så har de faktiskt redan tagit modet till sig och startat, och jag är sååå stolt över de!!

Debuten blev i rallylydnad, där de, på tre starter, fick med sig två godkända rundor, och det viktigaste av allt, en härlig känsla!
Jag var själv inte hemma när tävlingen var, men fick löpande uppdateringar, vilket jag är tacksam för, och jag kan inte bli mera glad än när hon skriver att det gick ganska bra och att känslan var på topp, att det var såååå roligt att tävla!!! Resultatet är inte alls viktigt, det är känslan som ska hittas, när man hittar känslan, kommer resultaten!

Jag ser så mycket fram emot att få följa alla dessa valpar framöver! Så här har tävlingsresultaten sett ut i sommar:

Krut: 2 godkända rundor i nybörjarklass rallylydnad
Härja: 1a pris lydnadsklass 1, 1a pris lydnadsklass 2, uppflytt till lägreklass, MH
Lycka: 1a pris lydnadsklass 1, 2a pris lydnadsklass 2, MH
Ämper: 1a pris lydnadsklass 1
Nils: 1a pris lydnadsklass 1, 2a pris lydnadsklass 2, godkänd inträdesprov räddningshund
Trøkk: 1a pris lydnadsklass 1, 2a pris lydnadsklass 2, startad appell spår med 10poäng på spåret. MH
Jason: Genomförd MH

Krut & Maggan på bild:
15032251_10202676768116839_5808441511647711481_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s