PUPPYPLANS

532825_10151774212820527_820864427_nTakida förväntas börja löpa i April 2017, och då kommer hon att paras!!
Det känns så spännande och jag ser fram emot denna kull! Jag är väldigt nöjd med hennes första kull, mentalt och arbetslusten, jag fick fram precis det jag ville.

 

tubbeTakida kommer att paras med Turbo! Så, en hemmakull, där jag äger båda föräldrarna, känns extra spännande! Turbo är systerson till Pubi som var pappa till Takidas första kull, vilket gör att det blir en liknande kombination. Den delen som Turbo tar med sig, är en enormt häftig sida, Turbos pappa, och de syskon till honom jag träffat, är explosiva och riktiga arbetsmyror.
Turbo har en enormt bra passivitet, men går från 0-100 på 0,2 sekunder när det väl händer något. Han är en trygg hund, som kan slappna av vart som helst och han kan även arbeta med vem som helst.
Takida är en intensiv och explosiv tik, snabbare än min snabbaste slädhund! En polis på våran gård, och ser till att det är ordning i flocken! Enormt miljöstärk och rolig att jobba med! Hälsar glatt på de hon känner, andra ser henne som lite dryg, då hon säger ”hej dig känner jag inte, så då skiter jag i dig, om du inte har nåt att erbjuda?”
Hon är lättbelönad och lekfull! Fortfarande den som håller låda här hemma och ser till att det busas så ofta det ges tillfälle. Hon har (enligt mig) lagom med vakt, och vallar fint!
Båda har stor mängd humor, och är verkligen personligheter!

Jag förväntar mig intensiva, explosiva valpar, små i storleken, men välbyggda. Med hög arbetsfokus, som är lättbelönade, lekfulla och med en enorm vilja!
Vakt och vall kommer även det att finnas, och jag förväntar mig valpar som kan hänga med på det mesta, miljöstärka och sociala, men inte överdrivet.
Läs även Uppfödningssidan för mina avelsmål.

Mer info om Takida & Turbo finns på deras sidor. Klicka på deras namn för att komma dit.
Info om Takidas första kull finns på kullsidan, klicka dig runt 🙂

Vill ni bli en del av Coworker familjen och letar efter en ny arbetskamrat, hör då av er! Intresselistan är redan påbörjad, och  förhoppningsvis får hon en lite mer lagom kull den här gången, jämfört med de 12 från första kullen 🙂

Jag har inget kösystem, och säljer inte valpar endast på färg och svanslängd! Valparna kommer att ”delas” ut när de blivit såpass stora att deras personlighet börjar synas, så rätt hund förhoppningsvis hamnar i rätt hem! Självklart får man önska färg m.m, men det är inte prio 1.

Planning for an exiting litter in spring/summer 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s