Om oss / About us

pa090070Dom tvåbenta i våran familj är jag, Cari och min sambo Jesper.
Vi bor i en liten by utanför Kiruna, byn heter Poikkijärvi, och vi bor på Talludden, i en liten timmerstuga vi själva har byggt.
Vi har skogen och vattnet just utanför dörren.
Vi delar intresset för hundar och har ett antal slädhundar på gården.
Vi jobbar som guider på ICEHOTEL, på vintern är det hundspann och skoter för det mesta, och sommaren är det jakt och fiske turer.

Jag, Cari är även utbildad Klickerinstruktör hos Canis Hundskola, Dipl. hundmassör och Friskvårdskonsult för hund, SBK instruktör och tävlingsledare i Lydnad.
Under utbildning till Fysioterapeut för hund, och även lydnadsdomare.

CoWorkers kennel är en liten kennel. Jag fick min första aussie 2001, efter att ha läst om rasen i några år. När jag fick min första aussie var jag fast, och jag gillar rasen skarpt! Dels för att den är så vacker, men mest för att det är en hund att jobba med, som har bra päls, bra för oss som bor här uppe i kylan, dom har en stor personlighet, och det är fram för allt en utmaning att äga en aussie!! Och jag gillar utmaningar 😉

Jag kommer att ta en kull när jag har en bra nog tik, och när jag känner att det är dags, finns allt för många som föder upp aussies idag, så vill komma med nåt riktigt bra när jag väl ska ha kull!

Jag jobbar själv med mina hundar, och det är en stor fördel som uppfödare, jag vet vad jag vill ha i en framtida tävlingshund, och försöker få fram den typen av hund jag vill ha, en hund som orkar jobba en hel dag, och som är lättmotiverad! Jag vill samtidigt att dom ska se ut som aussies, för det är en aussie, inte en BC, eller berner sennen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s